Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

mandag 21. september 2015

Vegetar panne



4. Personer
1 stk Rød Paprika
1 stk Grønn Paprika
1 stk Gul Paprika
1 stk Oransje Paprika
2 stk Store Løk
1 stk Rød Løk
2 stk Vårløk
1 stk Purre
8 stk Sukkererter
Santa Maria hvitløkskrydder og Hindu hvitløkskrydder etter smak.

Slik gjør jeg:
Del opp alle grønnsaker i passelige biter og bland godt sammen i en bolle. Ha dette så i en panne med høye kanter eller ei gryte. Ha en 1 kopp med vann og litt smør. Pass på at det er vann i pannen eller gryten hele tiden. Grønnsakene skal dampes møre, ikke stekes for da blir de brune.
Bruk svak varme med ettersyn helst hele tiden. Rør rundt ved behov.

Passer til tilbehør til middagsretter med vegetarburger, Robinsonburger, Potetburger, pizzafyll, grillet kylling osv. Eller spise salaten slik den er etter damping.

Denne oppskriften har jeg fått av en venn