Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

mandag 21. september 2015

Bønne- og løkpølse



(6-8 pølser)

0,5 dl kokte sorte bønner
1 liten boks maiskorn
2 fedd hvitløk
1 ts spisskummen
1 ss olivenolje
1 dl tørkede brødsmuler
½ ts sort pepper
½ ts salt
2 ts tomatsalsa eller tomatpuré
1 egg eller 2 ss kald grønnsaksbuljong og 1 ss potetmel
dyre- eller kunsttarm

Slik gjør jeg:
Sett stekeovnen på 250 °C. La vannet renne godt av maisen, strø den i en langpanne og la dem riste i ovnen under grillelementet til de er gyldne og lett brune. Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller hurtigmikser og kjør til deigen er godt blandet. Stapp deigen i kunsttarm. Trekk pølsene i varmt vann i ca. ti minutter eller «kok» dem i ovnen. Pølsene kan også stekes i panne på middels varme.